BAU & Llum Bcn


Event Details

  • Date:
  • Venue: BAU

[CAT] Un any més, i coincidint amb les Festes de Santa Eulàlia, Barcelona dedica un cap de setmana a experimentar amb la llum.

En aquesta edició, Llum BCN es trasllada al barri del Poblenou on s’hi podran veure espectacles, instal·lacions, vídeo-artistes, experimentació, disseny, il·luminació, arquitectura… Accions que transformen espais de naturaleses molt diferents.

BAU presentarà la instal·lació “Umbrasutura” al passadís central de l’edifici A. Umbrasutura proposa als visitants un viatge pel procés de transformació del barri des del seu origen industrial, un viatge que ens transporta des del passat fins al present. L’itinerari transcorre per un laberint de teles semitransparents sobre les quals es projecta un conjunt d’animacions de formes geomètriques basades en l’estètica pròpia de cada moment històric.

Umbrasutura és un projecte dels estudiants Andrea Álvarez, Miguel Ascanio, Sergi Flores, Albert Gavaldà, Guillem Iranzo, Yumi Martí i Lucas Suárez que ha comptat amb la tutoria de Santiago Vilanova i Mariel Fonts i amb la col·laboració de Fran Casado.

+INFO: http://bit.ly/2C4ZZlk

[CAST] Un año más, y coincidiendo con las Fiestas de Santa Eulalia, Barcelona dedica un fin de semana a experimentar con la luz.

En esta edición, Llum BCN se traslada al barrio de Poblenou donde se podrán ver espectáculos, instalaciones, video-artistas, experimentación, diseño, iluminación, arquitectura… Acciones que transforman espacios de naturalezas muy diferentes.

BAU presentará la instalación “Umbrasutura” en el pasillo central del edificio A. Umbrasutura propone a los visitantes un viaje por el proceso de transformación del barrio desde su origen industrial, un viaje que nos transporta desde el pasado hasta el presente. El itinerario transcurre por un laberinto de telas semi-transparentes sobre las que se proyecta un conjunto de animaciones de formas geométricas basadas en la estética propia de cada momento histórico.

Umbrasutura es un proyecto de los estudiantes Andrea Álvarez, Miguel Ascanio, Sergi Flores, Albert Gavaldà, Guillem Iranzo, Yumi Martí y Lucas Suárez que ha contado con la tutoría de Santiago Vilanova y Mariel Fuentes y con la colaboración de Fran Casado.

+ INFO: http://bit.ly/2nKBQfs

Written By
More from El Equipo B

Stay Hungry Stay Foolish {Suscriptor}

Stay Hungry Stay Foolish es un estudio, un taller y un espacio...
Read More