Festa 20è Aniversari Borinot Borinot a la Sala Sidecar


Event Details

  • Date:
  • Categories:

El programa de Ràdio Gavà “Borinot Borinot” (dedicat als sons Jamaicans com l’Ska, Reggae i Rocksteady I sons més contundents com el Punk, Oi!, Hardcore, etc.) estem d’enhorabona perquè celebrem el 20è aniversari, per això la crew Borinotaire hem organitzat a la sala Sidecar conjuntament amb el seu “staff” el 9 de Desembre una festa sonada amb concerts de bandes d’Ska i ReGGae i sessions de Dj’s amics i de reputada trajectoria en l’escena Ska catalana.

El cartell de la nostra festa està format per:

-19:30 h Dj’s (Bar del sidecar):

*Xavi Dekker
*Paco Donald

21:00 h Concerts (Sala sidecar):

*Estallido
*The Thorpedians

-23:30 h Dj’s (Bar del sidecar):

*Mr. Freak Ska
*Sheriff

Entrada només a guixeta: 9 €
Horari: 19:30 h-3:00 h
Lloc: Sala sidecar
Plaça Reial, 7
Barcelona

Bio de les Bandes i Dj’s:

-XAVI DEKKER (DJ):

Sóc en Xavi de Gavà.
Els habituals em coneixereu més per veure’m a les pistes de diferents saraus que darrere els plats.
Els insensats dels “Borinots” han tingut la brillant idea de convidar-me per amenitzar la celebració dels seus 20 anys i per mi serà tot un honor.
Com deien uns grans “Aquí hi ha bona gent, aquí hi ha bon ambient”
Col·leccionista de discos des de fa uns anys i com ja he dit abans selector ocasional.
Amb predilecció per als sons Jamaicans de finals dels 60 ‘s, que tant agraden i fan ballar als tipus de pèl rapat i sabates ben polides.
Aquí una petita mostra del que sonarà….

Desmond Dekker – Jeserene
Larry Marshall – Please Stay
Tony & Howie – Fun it Up
Clancy Eccles – Bag-A-Boo
The Soul Mates – Beware of bad dogs

-PACO DONALD (DJ):

Originari de València i establert a la ciutat comtal que és Barcelona. Aquest jove selector porta acumulant discos des de fa anys i compartint les seves sessions d’aquí cap allà i el més enllà. Acostuma a portar els seus 7 “ben polits entre els quals podem trobar estils tan variats com el early reggae, rocksteady o l’ska jamaicans, el rhythm & blues més salvatge de New Orleans i el món sencer, el soul més raw o els “llatinassos” més absurds. Des del principi en què el plat es posa a rodar, és un ball sense parar. Ha estat recorrent a 45rpm diferents espais, clubs i tuguris d’entre València, Barcelona, Madrid, Portugal, França o Anglaterra. Portant unes sessions mensuals anomenades “RudesMoveUp” al barri on viu des de fa dos anys ja, convidant mensualment a diferents discjòqueis, selectors i punxadiscos de la península Ibèrica. Els seus sets estan carregats d’energia i emoció, aconseguint així fer moure l’esquelet fins al més avorrit.

-Estallido (Banda):

“Estallido”és una banda inspirada en la música jamaicana i afroamericana, perpetrant una explosió de reggae brut de carrer amb tendències funk i ritmes calypso, amb una posada en escena simple i contundent. Influenciats per als grans del Reggae com Derrick Morgan, Toots and the Maytals, The Pioneers… entre d’altres, també integrant sons ska 2Tone com The Madness, The Toasters, Bad Manners… Sense oblidar les influències de Reggae Nord-America com Hepcat, Aggrolites i The Slackers. Van seguint les pases dels pioners de la música jamaicana a casa nostra, de grups com Dr.Calypso, Potato o Skatalà

-THE THORPEDIANS (Banda):

“Thorpedians” és una banda amb vocació 2tone i Revival Reggae, influenciats pel rock n’roll i soul dels 60’s. Una batedora de ritmes sincopats que tornen a l’atac després de 5 anys allunyats dels escenaris. Formats a finals del 2005, durant la primera etapa de la formació van recórrer tota la geografia catalana, espanyola i part d’Europa, compartint escenari amb artistes mítics com Alton Ellis, Derrick Morgan, Hepcat o Neville Staples.

-MR. FREAK SKA (DJ):

Mr Freak Ska és l’aclaridor pseudònim darrere el qual s’amaga la carrera en solitari de l’original rudeboy mataroní Jaume Cuadrada, membre fundador de la banda d’ska i reggae The Cabrians i impulsor de projectes de l’escena jamaicana catalana com Flight 404, The Dollars…
Les seves sessions com a Dj estan carregades amb grans dosis de Ska de vells com la d’aquesta celebració del 20è aniversari del Borinot Borinot .

-SHERIFF (DJ):

En Shèriff és conegut per ser una de les veus principals de la banda Barcelonina Dr. Calypso.
Amb la maleta carregada de joies Jamaicanes, Latin, Soul i rumba ens farà ballar fins que se’ns gastin les soles.

Written By
More from El Equipo B

Lotería

#recuperemlabostik Porque en la Nau Bostik pasan cosas. Muchas. Chulas. Pero podrían...
Read More