5a edició d’Eufònic Urbà

info-eufonic

Event Details

This event finished on 03 February 2018


Aquest finde se us gira feina. Que si la inauguració de dissabte a Àcid Sulfúric, la nova d’Angés Mateus a l’Antic Teatre i la inauguració d’Eufònic Urbà aquest divendres. Anem a pams, i comencem pel principi. Eufònic, arts sonores i visuals. Lo divendres.

Per als qui no conegueu el Fest, dir-vos que es tracta d’una proposta autòctona de les terres de l’Ebre, que proposa un programa d’experiències audiovisuals ancorades al paisatge. Lo bonic d’este festival és que es genera en un context local i alhora té l’ambició d’expandir-se, compartir i intercanviar perspectives. D’aquí a el seu programa de residències, les col·laboracions internacionals i el que aquí ens ocupa: les extensions.

Com cada any, Eufònic es trasllada cap a un context més cosmopolita per a donar a conèixer algunes de les propostes més canyeres de l’edició autòctona del Fest. Entre aquestes, destaquem Ton-Donse, l’acció sonora del valencià Martí Guillem Císcar. Este xiquet manipula tant objectes sonors com elements quotidians per tal d’explotar les seves possibilitats sonores. Ja veureu que mai unes llaunes i un micròfon havien donat tant de si.
Rotondes. Panorames i fases per a un espectador en moviment, de Marcel Pié i Estampa. Enamorat de l’animació, les arts gràfiques i del procés creatiu, Pié ens presenta un recorregut per l’Ebre de les rotondes. Entenent la rotonda com a lloc liminars entre l’espai urbà i el rural, l’artista presenta una animació a on el paisatge es descompon a base de capes i fases.

El fest arranca divendres a les 18.30h mentre que el dissabte la cosa es posa en marxa a les 17.30h
La resta del programa, aquí.

Written By
More from El Equipo B

Planazos para el finde

Planes. Los hay con luces, de baile, de butaca y hasta de...
Read More