Interferències amb Lara Costafreda (Casa nostra, casa vostra)


Event Details


[CAT] Conferència: ‘Les persones refugiades i el disseny com a eina de transformació social’

Europa viu la crisi del refugi més gran des de la II Guerra Mundial. Més de 290 milions de persones han hagut de desplaçar-se forçosament de casa seva per conflictes armats, vulneracions dels drets humans, canvi climàtic i pobresa. Des de l’any 2000, i per culpa de les polítiques europees de blindatge de les seves fronteres, més de 32.000 persones han perdut la vida intentant creuar el Mar Mediterrani, que s’ha convertit en un immens cementiri. L’any 2016 va ser un dels més mortífers.

En aquesta ponència, la il·lustradora i activista LARA COSTAFREDA ens explicarà la seva experiència als camps de refugiats de Grècia l’any 2016, així com la campanya posterior (Volem acollir – Casa nostra, casa vostra) a través de la qual coneixerem la força del disseny i la comunicació com a eina de transformació social.

+ INFO: http://bit.ly/2AcHP4q

[CAST] Conferencia: ‘Las personas refugiadas y el diseño como herramienta de transformación social’

Europa vive la crisis del refugio más grande desde la II Guerra Mundial. Más de 290 millones de personas han tenido que desplazarse forzosamente de su casa por conflictos armados, vulneraciones de los derechos humanos, cambio climático y pobreza. Desde el año 2000, y por culpa de las políticas europeas de blindaje de sus fronteras, más de 32.000 personas han perdido la vida intentando cruzar el Mar Mediterráneo, que se ha convertido en un inmenso cementerio. El año 2016 fue uno de los más mortíferos.

En esta ponencia, la ilustradora y activista LARA COSTRAFREDA nos explicará su experiencia en los campos, así como la campaña posterior (Volem acollir – Casa nostra, casa vostra) a través de la cual conoceremos la fuerza del diseño y la comunicación como herramienta de transformación social.

+ INFO: http://bit.ly/2A99HG2

Written By
More from El Equipo B

Premios Lotería

Lotería #recuperemlabostik Recaudamos dinerillos para mejorar la Nau Bostik. Porque en ella...
Read More