Interferències con Daniel G. Andújar


Event Details

  • Date:
  • Venue: BAU

[CAT] L’artista, activista i teòric DANIEL G. ANDÚJAR serà l’encarregat d’inaugurar la primera Interferències del 2018, que porta per títol Paisatge visual. Territori de resistència i que tindrà lloc el 17 de gener a les 14:00 h en BAU.

Aquesta conferència és la quarta sessió d’Interferències del curs 2017-18, un cicle organitzat per l’Àrea de Cultura de BAU que ha portat a artistes, activistes, filòsofs, arquitectes i investigadors com Timothy Morton, Ibon Bilbao (Arquitectes de Capçalera) o Lara Costafreda (Casa nostra, casa vostra) en el primer semestre del curs.

Segons Daniel G. Andújar, el llenguatge visual és l’eina més valuosa de la pràctica artística, malgrat que en aquests moments el “visual” està específicament associat al territori digital contemporani, a l’oci digital, a la publicitat. L’art ja no té l’hegemonia i influència del passat en els processos de generació d’un imaginari visual, és més, ha perdut part d’aquesta capacitat.

+ INFO: http://bit.ly/2BkaPo3

Lloc: Espai Polivalent (BAU, c/Pujades 118)
Entrada gratuïta. Aforament limitat.
No es permetrà l’entrada a la sala passats 10 minuts de l’inici de la xerrada.

[CAST] El artista, activista y teórico DANIEL G. ANDÚJAR será el encargado de inaugurar la primera Interferències del 2018, que lleva por título Paisaje visual. Territorio de resistencia y que tendrá lugar el 17 de enero a las 14:00 h en BAU.

Esta conferencia es la cuarta sesión Interferències del curso 2017-18, un ciclo organizado por el Área de Cultura de BAU que ha traído a artistas, activistas, filósofos, arquitectos e investigadores como Timothy Morton, Ibon Bilbao (Arquitectos de Cabecera) o Lara Costafreda (Casa nostra, casa vostra) en el primer semestre del curso.

Según Daniel G. Andújar, el lenguaje visual es la herramienta más valiosa de la práctica artística, pese a que en estos momentos lo “visual” está específicamente asociado al territorio digital contemporáneo, al ocio digital, a la publicidad. El arte ya no tiene la hegemonía e influencia del pasado en los procesos de generación de un imaginario visual, es más, ha perdido parte de esa capacidad.

+ INFO: http://bit.ly/2zhkJow

Lugar: Espacio Polivalente (BAU, c/Pujades 118)
Entrada gratuita. Aforo limitado.
No se permitirá la entrada a la sala pasados 10 minutos del inicio de la charla.

Written By
More from El Equipo B

Homosibaris Izakaya {Suscriptor}

Cerveza artesana y comida japonesa en Sants. Una combinación de 12 tiradores...
Read More