MenúDJs al Bar de Sidecar: Festa 20è Aniversari Borinot Borinot


Event Details


XAVI DEKKER:
Els habituals el coneixereu més per veure’l a les pistes de diferents saraus que darrere els plats.
Els insensats dels “Borinots” han tingut la brillant idea de convidar-lo per amenitzar la celebració dels seus 20 anys. Tot un honor.
Col·leccionista de discos amb predilecció per als sons Jamaicans de finals dels 60 ‘s, que tant agraden i fan ballar als tipus de pèl rapat i sabates ben polides.

PACO DONALD:
Originari de València i establert a la ciutat comtal que és Barcelona. Aquest jove selector porta acumulant discos des de fa anys i compartint les seves sessions d’aquí cap allà i el més enllà. Acostuma a portar els seus 7 “ben polits entre els quals podem trobar estils tan variats com el early reggae, rocksteady o l’ska jamaicans, el rhythm & blues més salvatge de New Orleans i el món sencer, el soul més raw o els “llatinassos” més absurds. Des del principi en què el plat es posa a rodar, és un ball sense parar. Ha estat recorrent a 45rpm diferents espais, clubs i tuguris d’entre València, Barcelona, Madrid, Portugal, França o Anglaterra. Portant unes sessions mensuals anomenades “RudesMoveUp” al barri on viu des de fa dos anys ja, convidant mensualment a diferents discjòqueis, selectors i punxadiscos de la península Ibèrica. Els seus sets estan carregats d’energia i emoció, aconseguint així fer moure l’esquelet fins al més avorrit.

MR. FREAK SKA:
Mr Freak Ska és l’aclaridor pseudònim darrere el qual s’amaga la carrera en solitari de l’original rudeboy mataroní Jaume Cuadrada, membre fundador de la banda d’ska i reggae The Cabrians i impulsor de projectes de l’escena jamaicana catalana com Flight 404, The Dollars…
Les seves sessions com a Dj estan carregades amb grans dosis de Ska de vells com la d’aquesta celebració del 20è aniversari del Borinot Borinot .

IVÁN THORPEDO:
Locutor de Ràdio i vocalista de The Thorpedians aquest àvid col·leccionista de música negra, oriünd de l’Hospitalet del Llobregat, porta els últims 10 anys passejant la seva maleta per diferents i variats saraus a nivell estatal. Ha punxat en clubs com el Rude Club o convidat en altres com el Straighten Up !, Rude Cat o 2 Tone Weekend per nomenar alguns.
Poder estem parlant del cul més inquiet i figura més carismàtica de l’escena ska actual a terres catalanes.

Written By
More from El Equipo B

La Porca {Suscriptor}

La Porca es el templo de los bocatas porcinos en el Poble...
Read More