teatre barcelona marzo / abril

La primavera la sang altera, o això diuen. Sigui com sigui el que és cert és que tenim moltes més ganes de sortir de casa i una bona excusa és veure un bon espectacle! Per començar el mes amb bon peu us recomano la comèdia Los abrazos pochos de la Cia. Antiestética (16 de març, 22h, Centre Cívic El Carmel). No us la perdeu, és un dels shows més divertits que us pugueu imaginar: barregen músiques amb veus en off, com si es tractés d’un playback, i així munten el guió de l’espectacle, molt hilarant! És dels que ens agraden, vaja!

 

Per continuar amb la bona energia que ens deixarà aquest espectacle, haureu de desplaçar-vos una mica, només fins a Vilafranca del Penedès, on hi fan una obra que segurament molts de vosaltres no vàreu poder veure a Barcelona i ara teniu una nova oportunitat. El 23 de març a les 21h al Teatre Municipal de Cal Bolet s’hi representarà Los chicos de la banda, una brillant tragicomèdia ambientada a la Nova York dels seixanta. La Companyia Frog torna a escena amb aquest espectacle de Robert Moore que ens narra les relacions d’una colla d’amics i l’homosexualitat, obra que va causar molt impacte a la seva època… Ara crec que l’impacte serà veure tant de talent damunt d’un escenari! My good, quina companyia!!!

 

Per impacte també el que causen dues actrius de la Sala Porta 4. La Companyia Interfans presenta cada dissabte de març, a les 20h, el seu primer espectacle Bingo! Una obra que, a part de fer-vos riure moltíssim, us descobrirà quines són les visions que tenen dues actrius, una, ja consagrada, i l’altra, una aspirant, sobre el món de la faràndula… Digna de reflexió!!

Written By
More from staff

Press Play 015

Doctor, ¿has escuchado el nuevo disco de Band of Horses? ¿Qué les...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *