Falla en el sistema:// La chica de la barra que te guiñó el ojo no está disponible en este momento. Puede que tú tengas problemas técnicos o que un Chulo-Gimnasio se ajuste a la configuración de sus pretensiones.
Para corregir los problemas de conectividad con aquella bella mujer, haga clic en Herramientas y luego en saldos y movimientos de tu tarjeta de crédito.
Otras opciones que se pueden probar:
Haga clic en el botón reiniciar, intente hacerle ver a la chica que su acompañante no articula dos frases seguidas. Si ve que todo continua igual, actualizar o vuelva a intentarlo con otra chica.
Si eres perseverante, en la ficha Opciones avanzadas puedes elegir:
Insatisfacción: marque con una x.
Romanticismo: opción no válida.
Invitarla a un trago: marque con una x.
Agregarla al Facebook esa misma noche: opción riesgosa.
Hoy te vi, mañana no me acuerdo: marque con una x. Si está intentando obtener acceso a un sitio seguro, mejor es que quedes como un buen amigo.
Para los Masoquistas, hacer clic en el botón atrás.
……………………………………………………………………………

La Foto:// La Maider tenia vuit anys quan va robar una foto del menjador de casa, en la que la seva mare hi apareix vestida de núvia. La va guardar al fons del seu armari i, quan es tancava a l’habitació, la recuperava. Jugava a ser ella en aquell moment de la seva vida. La mare li semblava cada vegada més vella i menys feliç perquè – considerava ella– estava cada vegada més lluny d’aquell moment de la fotografia, de quan es va casar.

 

A la imatge la mare somriu tímidament i li brillen els ulls, està bonica. La Maider recreava les noces de la mare casant-se amb el seu ós peluix, Adam. Es cobria el cabell amb una tovallola blanca i aconseguia fer-se un vestit amb el llençol blanc del llit dels seus pares. Ho feia abans ningú no arribés a casa i, després, el tornava a posar al seu lloc com si res no hagués passat. Sabia que la mare havia notat l’absència de la imatge i per això se n’amagava tot posant la cadira contra la porta. S’imaginava el seu rostre quan tingués vint-i-cinc anys i es veia bonica i feliç com la seva mare a la imatge.

 

Dotze anys més tard la Maider es va comprar un vestit blanc amb una faldilla llarga de tul en un mercadet itinerant de Londres. Se’l va voler posar, i com que feia fred, també va posar-se una caçadora texana al damunt. Se’n va anar a una festa gay amb el seu amic Mat i va drogar-se intensament. A les 12 del matí van tornar a casa i se’ls va fer difícil posar-se a dormir. Es va mirar al mirall i va donar voltes sobre el seu eix agafant-se el vestit pels costats.

 

–I need to get married –va afirmar.
Van sortir al carrer. Maider tenia l’aspecte demacrat, el rímel corregut i no parlava clarament. El seu rostre feia expressions contradictòries i constants i va sentir alegria en veure un home escombrant el carrer.
–Would you like to marry me? –va preguntar seriosament i sense pràcticament vocalitzar.

 

L’home va somriure i Mat va decidir fer-los una foto. Maider reia plaent amb els ulls tancats i la boca mig oberta amb la llengua mig enfora i recolzada al llavi inferior. L’home premia una cigarreta amb els llavis i la va agafar per la cintura mirant la càmera; amb la mà s’assegurava que ella no perdés l’equilibri.
Un mes després la imatge va guanyar un concurs de fotografia i va ser portada en una revista.
La mare va relliscar amb ella quan anava a pujar a l’autobús. El va perdre.