En aquesta ocasió, parlarem d’un celler familiar ubicat a la part nord de l’Alt Penedès, al poble de Sant Llorenç d’Hortons.

Quan diem familiar, ens referim en aquest cas a tres generacions de dones que han fet de la vinya l’art d’emocionar a través de grans vins i caves. Amb un cultiu ecològic i biodinàmic, la família treballa de manera brillant a la vinya, i amb cura i estima, acompanya al celler la resta del procés.

Les vinyes, ubicades sota l’estimat massís de Montserrat, ens aporten una tipicitat de clima i de terroir molt característiques. Treballen, també, amb una gran part de varietats autòctones històriques i vinificades com mana la tradició.

Fa temps, elaboren vins de poca intervenció, aportant, així, una saviesa que tots podem gaudir a través d’una copa. Sincerament, tenir un celler al teu propi poble, on treballen amb amor a la terra, culte a la pagesia i estima als vins i caves, és un gran plaer.

Per acabar, destacar també la feinada del preuat Koldo, persona de vi arreu, emissari i coneixedor del mon vitivinícola com pocs n’hi ha.

Bon mestre, millor animal! Salut a tothom!

Podeu adquirir els vins d’Alemany & Corrio a: Castell d’Age