El Coworking de La Nau Bostik s’estrena aquest divendres 12 de novembre amb unes portes obertes més aviat excepcionals: d’11h a 18h visites a l’espai i, a partir de les 18h, festa grossa.

Obre el programa la Nica Fazio amb la seva primera expo «Casi». La fotògrafa barcelonina d’origen sicilià presenta un conjunt de sèries i retrats del cos que, igual que els records, a vegades desapareixen. Mentrestant, DJ K1000 ens acompanyarà amb un set exclusivament enfocat a artistes femenines, des dels 80 fins ara, fent-nos viatjar als orígens del hip hop i donant veu a les més desconegudes, sense oblidar els clàssics.

També trobareu l’il·lustrador Asis Percales intervenint el mateix espai del coworking amb el seu estil fresc, grotesc i, a vegades, esperpèntic i, intermitentment, a la ballarina Camila Gutiérrez amb una peça que explora els límits entre la intimitat, la vida laboral i el caràcter públic. Per acabar de tancar bé el dia, un showcase de cerveses dels nostres amics de Garage Beer.

Coneix el coworking: un niu enfilat a la Nau Bostik -un antic espai industrial transformat en centre cultural multidisciplinari i autogestionat- pensat per a professionals de l’art i la cultura, amb les seves sales de reunions, zones de chill-out i una terrassa amb vistes. El plus? Instal·lacions diàfanes capaces d’albergar tota mena d’esdeveniments i formats i un espai on treballar i créixer en comunitat.