Perquè te’n facis una idea, a la RAE hi ha unes nou accepcions per al terme família: Un grupo de personas emparentadas entre sí que viven juntas. Un conjunto de ascendientes, descendientes, colaterales y afines de un linaje. I d’altres definicions més macabres com, ojo peligro, Conjunto de criados de alguien, aunque no vivan dentro de su casa… No comments, familia.

Si la versió lingüística del terme ja compta amb deu accepcions no exemptes de revisió, imagina’t com es complica el tema des d’una perspectiva social i sobretot, contemporània.

Arranca una nova edició d’Acció Reflexió. El programa de debats amb personalitats de la cultura i la societat catalana per a reflexionar sobre temàtiques que ens preocupen i ens ocupen.

Organitzat per la Fundació Catalunya i La Pedrera, el primer debat de la jornada indaga en com entenem el concepte de família avui i fins a quin punt aquest transcendeix creences, ideologies i cultures. L’antropòleg i professor Manuel Delagado juntament amb Asha Miró, una figura puntera en la formació de pares adoptius, es pregunten si la família és la unitat de convivència millor per viure en societat i es pregunten, quines són les unitats de convivència més favorables per adaptar-se als reptes del futur.


Families avui. A les 19.00h, a La Pedrera.
More info, here. || Entrades, aquí.