BESSONS

Declara-li el teu amor a la primera persona que vegis. El temps passa i cada dia ets més gran. Ja no et pots permetre rebutjar ofertes. A la resta de signes els passa el mateix, però només avisem als bessons perquè ens caieu més bé. Evita els de signe de peixos. No et convenen.
[column col=»1/3″]

CRANC

Aquest mes et sentiràs especialment creatiu. Apunta totes aquestes idees en una llibreta i amaga-la. No li expliquis a ningú cap d’aquestes idees. No per què te les vulguin robar, si no per què no volem que ningú et prengui per boig. Evita els de signe de peixos. No et convenen.

LLEÓ

És hora de començar a fer cas a la teva intuïció. Aquella veueta que sents dins teu et donarà bons consells. I si vas al Sónar, un cop acabi el festival, segur que dins el teu cap sentiràs dues o tres veus més. Evita els de signe de peixos. No et convenen.

VERGE

A la feina, ves amb compte amb el company que tens a l’esquerra. Si tu estàs a l’esquerra d’algú, fes-li la vida impossible fins aconseguir que el facin fora. Només sobreviuen els més forts i tu has de ser un d’ells. Evita els de signe de peixos. No et convenen.[/column]
[column col=»1/3″]

BALANÇA

Com a bon signe d’aire que ets, és un mes especialment indicat per agafar sempre una jaqueteta. Sembla que no, però a les nits encara refresca i a les terrassetes fa fresqueta. No confiïs mai en la gent que utilitza massa diminutius. Evita els de signe de peixos. No et convenen.

ESCORPÍ

Estàs molt cansat de tota aquella gent que diu que s’ha d’anar amb compte amb els escorpins perquè són molt venjatius. El proper que t’ho digui, t’apuntes el nom i d’aquí un mes, quan menys s’ho esperi, li claves una bona clatellada. Si t’ho han de dir igual, com a mínim que tinguin raó. Evita els de signe de peixos. No et convenen.

SAGITARI

Apuntat a un curs que potenciï la teva part creativa. De cuina, per exemple. Així quan convidis a gent a casa, et podran dir que ho fas molt bé i que t’hauries de presentar a Masterchef. Busca’t amics més originals. Evita els de signe de peixos. No et convenen.

CAPRICORN

Als signes de terra us costarà mantenir la calma aquest mes. Allunya’t el més possible dels nens, per què aniran a per tu: et tiraran un petard quan menys t’ho esperis. Compra’t una ampolla de flors de Bach mida familiar. No fan res, però amb el comptagotes com a mínim passaràs l’estona. Evita els de signe de peixos. No et convenen.[/column]
[column col=»1/3″ last=»true»]

AQUARI

Estàs perplex: acabes de descobrir que ets un signe d’aire. Sempre havies pensat que els aquari éreu un signe d’aigua. Penses que això dels horòscops no té cap sentit. Enhorabona! Acabes d’iniciar el camí cap a la saviesa. Estripa aquest paper i embolica l’entrepà. Evita els de signe de peixos. No et convenen.

PEIXOS

Notaràs que aquest mes molta gent t’està evitant. Millor per a tu, tots aquests que t’eviten són persones que creuen en l’horòscop. Aprofita tot el temps que et farien perdre en converses absurdes per fer qualsevol de les activitats que et recomanem!

ÀRIES

És un bon moment per tirar endavant aquella idea que sempre has tingut al cap. Lluita per aconseguir-ho! Si no tens cap idea, millor per tu: segurament per molt que lluitessis tampoc ho aconseguiries. Evita els de signe de peixos. No et convenen.

TAURE

No és un bon mes per a inversions arriscades. No facis cas a aquells que et proposen negocis dubtosos. Excepte si et diuen d’invertir en una revista independent de Barcelona. En aquest cas, no ho dubtis: inverteix tota la pasta que tinguis! Evita els de signe de peixos. No et convenen.[/column]