Àries: és l’últim any de la dècada. Aprofita per gaudir-lo al màxim, perquè ja ho diu la dita: tot va bé si acaba bé. Si no aconsegueixes que sigui un bon any, aquesta dècada haurà sigut per a oblidar.

Taure: enhorabona! Un storie et farà multiplicar per milers els teus followers! Això et reconfortarà i alleugerirà tota la vergonya que passaràs quan caiguis ridículament davant de tantes persones.

Bessons: aquest any arribaràs a la teva plenitud física. Mai t’hauràs sentit tan fort. Gaudeix perquè just en aquell moment començarà la davallada, lenta però inexorable.

Cranc: tots hauríem de lluitar contra una de les injustícies més grans de la nostra societat; si ja es pot canviar de sexe i de nom, per què no es pot canviar de signe de l’horòscop? Aquesta seria l’única opció per escapar-te d’un any desastrós.

Lleó: comences a fer-te gran i tens la percepció que cada cop el temps passa més ràpid. I aquesta sensació et preocupa. Però en aquest cas, serà una sort, perquè l’any que t’espera és força horrorós i com a mínim et passarà una mica més ràpid.

Verge:serà un any de transició. I ja se sap què passa amb les transicions: en principi semblen bones, però quan passen els anys resulta que no ho eren tant.

Balança: hauràs de prendre decisions vitals que t’afectaran a la teva vida personal. Perquè si no t’afectessin, no serien vitals. Els astròlegs som molt curosos amb els astres i amb el vocabulari.

Escorpí: l’univers et regalarà molta energia. Llàstima que no puguem dir el mateix de les companyies elèctriques.

Sagitari: la teva vida sentimental durant aquest any serà molt estable. Si no tens parella, l’absència és una condició molt estable.

Capricorn: serà molt important que aquest 2019 no perdis el nord. Què vol dir això? No ho sabem. Som astròlegs, no exploradors.

Aquari: a la feina aconseguiràs allò que feia tant temps que t’havies proposat. La llàstima és que no ha valgut la pena. I és que només hi ha dos grans veritats a la vida: feina és feina, i el futbol és així.

Peixos: i de salut? Bé. La resta d’aspectes, millor que no els preguntis.


Guiriscope
This year you will notice that you’ve been in Barcelona way longer than you thought. You are not really doing so well, but neither are you necessarily having a bad time. You’ve met some people, but not that many. Work isn’t bad per se, but it doesn’t rock your boat. So, in summary: you’re alright, but you could be better. Congratulations! You have turned into a real Catalan (yet another one)!