ÀRIES

No estàs gaire animat. No ajuda gaire que sempre portis roba de color marró. Prova de posar-te roba de colors més animats. Si ets home, no cal que t’esforcis: fa molt de temps que les marques de roba van decidir que només podem portar roba de color marró.

TAURE

Estàs pensant a comprar un pis. Penses que el lloguer és tirar els diners. Estàs mirant un d’obra nova que no està ni construït perquè és més barat. Compra-te’l. I qui digui que els Taure no aprenen dels errors, menteix.

BESSONS

La teva parella t’ho ha deixat clar: has de triar entre la teva ex o ell/a. Trenca aquesta relació. No tens tants amics com per poder renunciar a l’amistat amb el/la teva ex. A més, guanyaràs una nova amistat per què s’haurà convertit en una nova ex i podreu ser amics.

CRANC

Aquests dies, la part fosca del teu caràcter et domina. No la reprimeixis. En la propera reunió d’aquella associació a la que mai t’havies d’haver apuntat, insulta a cada un dels seus membres. Però abans de fer-ho, informa’t si hi ha algun altre cranc a la sala. Si és així, preparat perquè hi haurà sang i fetge.

LLEÓ

Ets incompatible amb els escorpí. Les vostres personalitats són massa diferents i xoqueu sempre. Aprofita aquests dies per tallar la vostra amistat perquè així t’estalvies fer-li un regal pel seu aniversari.

VERGE

El teu amor per l’ordre fa que trobar-te la vorera plena de fulles caigudes dels arbres et destaroti. Caminant, cada cop t’assembles més al Jack Nicholson de Mejor Imposible. Entra al primer cafè que trobis. No coneixeràs a la Helen Hunt, però com a mínim deixaràs de fer el ridícul.

BALANÇA

Tens una feina massa absorbent. Troba temps per passar amb la parella i els fills. Si no tens feina, gaudeix de la parella i els fills. Si no tens ni feina, ni parella, ni fills, no et desesperis. Podria ser pitjor. Podries ser autònom.

ESCORPÍ

El mes del teu aniversari està sent molt positiu. Només hi ha un problema. Tens un amic que ha deixat de parlar-te. Diu que sou incompatibles. Les vostres personalitats són massa diferents i xoqueu sempre. No saps d’on ha tret aquesta història. Ves a saber qui li ha dit. La gent fa cas del primer que passa.

SAGITARI

Tens la sensació que estàs passant per una època especialment plena de la teva vida. No és cert. Has mirat 4 temporades seguides d’una sèrie americana i et creus que la teva vida és com la del protagonista. Fes el favor d’apagar la tele i sortir al carrer a veure si et dona una mica l’aire.

CAPRICORN

Només tenies ganes que arribés el fred per posar-te aquell abric que és molt especial per a tu. Quan per fi te’l poses, veus que no et queda bé. Recordes que li tenies afecte per què un any regirant les butxaques, hi vas trobar un bitllet de 50 que havies deixat l’hivern anterior. Aquest any no hi ha hagut sort i només has trobat un tiquet amb un xiclet enganxat.

AQUARI

A la feina, encara et queden alguns dies de vacances i no saps si utilitzar-los. Això et porta a pensar que estàs millor a la feina que a casa. Com pot ser? Ni tu mateix ho saps però estàs terriblement enamorat d’un company. Morrejat al proper que pregunti on és el tóner de la fotocopiadora.

PEIXOS

Fa temps que la teva vida sentimental està estancada. Això pot canviar d’un moment a l’altre. Sobretot si a la feina preguntes on és el tóner de la fotocopiadora.

ENGLISH

These days, all the catalan people ask you the exactly same question. Maybe it’s a strange tradition of this curios nation. Perhaps is their way to be more nice and friendly. Anyway, you always say no when they ask “no tens fred?” and enjoy their admiration!