ÀRIES

Vols saber si realment ets una persona possessiva, com diuen que sou els d’aquest signe de foc? Molt senzill. Repassa els preus que has posat a totes les coses que et vols vendre al Wallapop. Si pretens vendre aquella jaqueta vella per 100 euros, és que realment no et vols desprendre d’ella. Per tant, sí que ets una persona possessiva. Això o que et penses que li pots prendre el pèl a la resta del món.

TAURE

És una època en la que has d’anar amb molt de compte amb la teva salut i la dels teus. Algun membre de la teva família, pot tenir algun problema. Res massa greu, no et preocupis. I si ets del que no compta com a família als cunyats, oblida el que acabes de llegir: serà un dels mesos més relaxats de l’any.

BESSONS

Per tu, són uns dies estranyament espirituals. Cada dia, dediques una petita part del teu temps a la religió. Reflexiones sovint en la mort de nostre Senyor Jesucrist. Penses en les tortures que va patir i com afecta tot el seu calvari a la teva vida. En resum, que comptes els dies que falten per què arribin les vacances de Setmana Santa. Tranquil, aquest any cau aviat.

CRANC

Són uns dies tensos a nivell sentimental. Sant Valentí t’obliga a reflexionar i fer un anàlisis de la teva situació. Si tens parella, per què la tens. I si estàs solter, per què no la tens. No s’hi val a dir que per a tu Sant Valentí no vol dir res. Si vas celebrar Halloween, ara et toca pringar amb Sant Valentí. Els que ens vam mantenir fidels a l’avorrida castanyada, ara podem viure tranquils tot esperant el preciós dia de Sant Jordi.

LLEÓ

A la feina es presenta l’oportunitat de liderar un projecte. Et planteges si acceptes l’oferta o no. Mai ha estat tan escaient aquella frase popular de decidir entre ser “cola de león o cabeza de ratón”. Tens dues opcions. Creure que ets l’encarnació del teu signe i esculls el camí de la dificultat i la superació. O pots pensar que ja en tens prou sent un lleó a l’horòscop i quedar-te tranquil a la mateixa posició en la que et trobes. El que sí està claríssim és que a nivell sentimental, si no t’espaviles, seràs la reencarnació perfecta del símbol del següent signe de l’horòscop.

VERGE

Les energies que t’envolten són molt fortes. Però no és culpa de l’alineació dels planetes, ni del teu ascendent. És que crees molta energia estàtica. Si no et vols anar picant cada cop que toques el pom de porta o t’agafes a la barana de l’escala, evita posar-te peces de niló.

BALANÇA

Se us acusa de ser persones coquetes i superficials. No deixis que aquests comentaris t’afectin. I fixa’t bé qui són els que et diuen aquestes coses. Segur que són persones lletges i poc atractives que tenen les puntes dels cabells obertes. Passa d’ells i demostra que ets una persona amb uns principis sòlids i valors que van més enllà d’allò purament estètic. I si, tot i així, aquestes acusacions t’acaben afectant, anima’t: comencen les terceres rebaixes!!

ESCORPÍ

Seran uns dies traumàtics. Per més que ho intentis oblidar, aquella experiència t’ha marcat profundament. Ja poden passar els dies, que no pots apartar aquelles imatges terribles del teu cap. Cada matí et despertes amb el pànic de descobrir que aparegui una nova foto teva etiquetada al Facebook. L’única cosa que pots fer és lluitar per què aquesta tragèdia no es torni a repetir l’any que ve. Tatua’t en una part ben visible del cos: “No em tornaré a disfressar mai més”.

SAGITARI

Les pedres precioses i els metalls que van amb el teu signe són l’estany, el topazi, l’esmaragda, el safir, el turquesa i l’ametista. I jo avui he menjat macarrons. A les dues frases hi ha la mateixa quantitat d’informació que et pot arribar a ser útil a la teva vida.

CAPRICORN

Són uns dies de plenitud. Estàs radiant. Et sents millor que mai. Vols transmetre aquesta sensació a tot el món. Per això et fas un selfie i el puges a Instragram acompanyat d’un sincer i emotiu missatge on dius que estàs enamorat de la vida. Aquesta felicitat s’esvaeix quan t’adones que ningú comparteix aquesta foto ni et fa cap comentari. Són uns dies de desesperació.

AQUARI

Perdràs a la parella. Serà molt traumàtic perquè t’ha acompanyat durant molts anys. Trobaràs a faltar el seu tacte a la teva pell. Faràs tot el possible per recuperar-la, però et serà impossible. Assumeix la pèrdua tan aviat com puguis. D’aquesta manera podràs refer la teva vida ràpidament. Si et consola, pensa que aquesta parella de guants que has perdut ja començava a estar passada de moda.

PEIXOS

En breu hauràs de prendre una decisió molt important de la que dependrà el futur dels propers mesos i qui sap, si de la teva vida. Si estàs preparat, aquest cop no t’agafarà per sorpresa. Quan la teva parella et proposi que compreu ja els bitllets del viatge de les vacances, ves ràpidament cap a l’ordinador i fes tu les reserves. I sobretot, sobretot, contracta l’assegurança de possible cancel·lació.

GUIRI-SCOPE

Always the same ritual is repeated. After visiting a restaurant, you find a catalan guy who says: “You know more about the city than Barcelona’s people”. That sentence mean that you know a lot of things of Barcelona? No. The problem is that the Barcelona’s people don’t know nothing about the city. Please, guide them through their city!