Àries: Cupido dispararà les seves fletxes amoroses i encertarà de ple el teu cor. No trigaràs gaire a descobrir que hagués sigut millor que s’hagués disparat al peu.
Taure: patiràs un esgotament mental molt fort. Descobrir que ets menys llest del que penses t’ajudarà descansar.
Bessons: apareixerà un membre de la família que et demanarà diners. Si no et cau gaire bé, dona-li els diners. És la manera d’assegurar-te que no el tornaràs a veure mai més.
Cranc: ves a qui et caigui pitjor de la teva família i demana-li diners. Segur que te’ls donarà i ni caldrà que els hi tornis.
Lleó: podria ser un bon moment per demanar un augment de sou. Fixa’t en el temps verbal que hem utilitzat, no fos cas que sortís malament i ens reclamessis danys i perjudicis.
Verge: a la classe de zumba t’espera el teu veritable amor. La llàstima és que ets massa gandul per anar al gimnàs i perdràs aquesta oportunitat.
Balança: el teu planeta és Venus. Aquest mes no et deixis guiar per ell perquè està picat amb Mart i a sobre està de mala lluna.
Escorpí: menjar sa s’ha convertint en una obsessió que no et deixa viure. Si et vols desenganxar hi ha una teràpia de xoc, es diu Doble Whopper.
Sagitari: per fi has superat aquell amor del passat. Enhorabona! Això t’ajudarà a viure un altre fracàs amorós que t’obsessionarà els propers 10 anys.
Capricorn: aquest mes serà bastant nefast. Tenir raó en el teu pessimisme serà l’única alegria d’aquestes setmanes.
Aquari: hauràs de triar entre enriquiment personal o econòmic. Si dubtes quin esculls, vol dir que estàs pitjor del què ens pensàvem.
Peixos: portes un parell de mesos que estàs molt motivat. No analitzis si ha servit d’alguna cosa perquè llavor et desmotivaries.


Guiriscope
If you read the Catalan newspapers these days it appears that Barcelona is more dangerous than Ciudad Juárez. Don’t worry. This nonsense is common when municipal elections are approaching.