Àries. Tindràs setmanes d’estabilitat econòmica. Quedar-se pelat sense ni un euro després de les vacances és molt estable.


Taure. Intentaràs reparar alguns errors del passat. Deixa-ho estar. Són tants, que per uns quants no val la pena.


Bessons. A la feina es poden crear tensions amb el teu cap. Si ets autònom no et salves: com tu mateix ets el teu cap, encara serà pitjor.


Cranc. Els astres posaran una persona misteriosa al teu entorn sentimental. Ves amb compte. Creu que a Jack l’Esbudellador també el van enviar els astres.


Lleó. La teva salut millorarà si millores la teva dieta. A la resta de signes també, però ens cauen pitjor i hem decidit no avisar-los.


Verge. La relacions familiars es tensaran una mica per l’arribada d’un nou membre. Desgraciadament no és un nadó, sinó un/a cunyat/a.


Balança. La primera setmana força bé. La segona, fatal. La tercera, correcte. I l’última, horrorosa. Nota final del mes: 4,5. Suspès l’examen de setembre.


Escorpí. Posaran un ultimàtum a la teva vida sentimental. No et faci’s l’ofès i accepta les condicions. No trobaràs a ningú més que et suporti.


Sagitari. Per molt que ho intentis la vida no és de color rosa. O més ben pensat. Sí que ho serà, per què el rosa és un color bastant horrible i el teu mes també.


Capricorn. Durant tot el mes tindràs una sensació de desassossec, que és una sensació bastant desagradable, però la paraula és ben bonica.


Aquari. Pujaràs un lloc en l’escalafó laboral que només et servirà per adonar-te de que estaves molt avall.


Peixos. Es produiran alguns malentesos a la teva vida sentimental. Bàsicament, el malentès venia perquè pensaves que en tenies una.


English Guiriscope. Run away from Catalan people. They love to rant about their trips. And instead of telling you fun anecdotes, they just talk about what they ate every day. Worst of all, it’s all to conclude that you won’t eat anywhere like in Catalonia.