ÀRIES
21 març – 20 abril

“Tu m’has fet sentir viu.” Encara recordes la felicitat quan et va dir aquestes paraules la persona amb la que fa poc vas començar aquesta relació o com es digui això que teniu. No para d’enviar-te whatsapps, vol quedar cada dos minuts. Ara et preguntes si la vida és una qüestió de vasos comunicants en aquesta relació o com es digui això que teniu.

TAURE
21 abril – 20 maig

T’han avisat 40 vegades que t’equivoques. Que no tens raó. Que tot això acabarà malament, com altres vegades. Que et fotràs la gran patacada. En el fons, també ho creus. Però encara tens l’esperança que te’n sortiràs. Doncs saps què et dic? Fes-ho. Endavant. Vés a totes. Només et demanem una cosa. Fes fotos i ens les envies, que així riurem una estona.

BESSONS
21 maig – 20 juny

És el teu aniversari i tothom et felicita. El teu Facebook treu fum. Només tens un però. Una persona molt important no et diu res. Tampoc al final del dia. Ni l’endemà. Si no recorda el dia del teu aniversari, potser tu no ets tan important a la seva vida com ella ho és per tu. Et sap greu, per què et portaves molt bé. Com sempre et passa amb els Taure que, casualment, són nascuts a maig i tu no els vas felicitar.

CRANC
21 juny – 22 juliol

És una època molt dura a la feina. Se’t fa una muntanya anar a treballar cada dia. Fins i tot, tens suor freda. Angoixa. És culpa dels teus companys? Del teu cap? Dels clients? No. És culpa d’haver-ho donat tot al SonarPub. O era el SonarClub? Lab? És igual. No ho recordes i no ho recordaràs mai. Només has d’arribar a la conclusió de si valdrà la pena o no.

LLEÓ
23 juliol – 22 agost

“L’estiu és la meva època preferida de l’any.” Recorda que això ho vas dir fa exactament sis mesos. I fa dos mesos deies: “Quines ganes tinc que arribi!”. Doncs, pam. Ja el tens aquí. El proper cop que diguis quina és la teva estació preferida recorda que ets un signe de foc i, sobretot, que a la teva habitació no hi corre l’aire i a la nit no s’hi pot dormir de la calor que hi fa.

VERGE
23 agost – 22 setembre

La paciència sempre ha estat el teu gran aliat. Però estàs notant que aquest súper poder, que et feia invulnerable a les manies dels altres, s’està esgotant. Cada paraula que diuen és a punt de trencar la teva cuirassa. Cada retret és una pedra de criptonita que et fa sentir més dèbil. Vés al gimnàs i compra’t un vestit negre i una capa. Surt a les nits i punxa els pneumàtics dels seus cotxes, bicicletes o motos. Així evitaràs que Barcelona sigui la Gotham dels cretins.

BALANÇA
23 setembre – 22 octubre

Mira si el teu ascendent és verge. Si és així, la paciència sempre ha estat el teu gran aliat. Però estàs notant que aquest súper poder, que et feia invulnerable a les manies dels altres s’està esgotant. Cada paraula que diuen… Sí! Estic repetint la predicció de verge! Què passa? Que a aquestes alçades de la temporada no puc estar fart de la meva feina? O és que potser els astròlegs no som persones també? Insensibles, això és el què sou els balances!

ESCORPÍ
23 octubre – 21 novembre

Estàs fart de que et preguntin quan tens vacances. “L’agost a Barcelona és un plaer perquè estàs sol. Aquest any me les agafaré al setembre, que és molt millor per a viatjar perquè no hi ha ningú.” Només tu saps la veritat. Com cada any, se’t va oblidar apuntar-ho, i tothom les va agafar abans que tu, i has pringat. Et diria que això et serveixi de lliçó per a l’any que ve. Però entre tu i jo, si llegir els horòscops és una pèrdua de temps, imagina’t escriure’ls i donar consells a gent que no els escolta.

SAGITARI
22 novembre – 21 desembre

Consulta la predicció del juny passat perquè és la mateixa. Però una mica pitjor perquè ets un any més gran.

CAPRICORN
22 desembre – 19 gener

“Quan maduraràs?” és la pregunta que et fa sempre la teva parella. I tu també te l’has començat a fer. La resposta és molt senzilla. Si ets un home, mai. Si ets una dona, el dia que deixis de fer preguntes tan absurdes com ara: “Quan maduraràs?”.

AQUARI
20 gener – 19 febrer

Arribes tard a l’operació bikini. Tres anys tard. Prens una decisió molt extrema: t’apuntes a hot yoga. El seu nom no enganya. Entres a la sala i, sense moure ni un múscul, ja has començat a suar. Quan portes mitja classe, saludes al sol, però et sembla que t’acomiades de la vida. No es veuran els resultats de tots aquests esforços, però trobar gent que està igual de desesperada que tu sempre reconforta.

PEIXOS
20 gener – 20 març

Per fi tens tot el temps lliure del món! Pots fer tot allò que sempre has volgut fer! Vols aprofitar intensament cada segon d’aquest meravellós estiu! Sento molt dir-te que fracassaràs en el teu intent. Que com ho sé? M’ho ha dit Saturn? O potser Mercuri? Res de tot això. Llegir aquestes línies és la prova que, com sempre, estàs perdent el temps.

GUIRI-SCOPE

Maybe some catalan friends invite you to a Festa Major of their town. No doubt! Go there! For the first time you feel like home. In these town all the people will be very very friendly. And you’ll discover that you have a lot of things in common. They drink in the morning, in the afternoon, in the evening and of course during all night. Like in your country! Home, sweet home.