ÀRIES

Se’t planteja un dilema moral. Sense voler, has vist un watsap que no havies de veure d’una altra persona. Què fas? Actues o continues com si no hagués passat res? Prefereixes no implicar-te i deixar que passi el temps o decideixes intervenir tot i sabent que t’estàs ficant on no et demanen? Si ens ho preguntes a nosaltres la resposta és clara: els horòscops es basen en ficar el nas en la vida de gent que ni coneixem. Ja veuràs que bé que t’ho passaràs!

TAURE

Estàs passant una tardor plena d’ensopiment. La teva vida amorosa no és ni bona ni dolenta. Simplement és inexistent. Alegra’t perquè ben aviat al mòbil rebràs una cita d’algú que no t’ho haguessis esperat mai. És de la DGT que has de demanar hora per passar l’ITV.

BESSONS

Tot i tenir moltes oportunitats de trair la vostra relació, t’has mantingut fidel. No han parat de temptar-te i tu t’has mantingut amb el cap fred, perquè tu estàs molt compromès amb la vostra relació. Ara ha arribat el moment de recollir els fruits d’aquesta fidelitat. La teva operadora de telèfon mòbil et trucarà cada dia oferint-te coses per premiar aquesta fidelitat i et farà perdre mig matí escoltant ofertes que no t’interessen.

CRANC

Has trencat amb la parella que havies conegut a l’estiu. T’ha acusat de covardia i de por al compromís. Si ets sincer amb tu mateix, has de reconèixer que les relacions cada cop et duren menys. Tindrà raó en les seves crítiques o només t’ho ha dit per despit? Molt fàcil: aquestes dates t’ofereixen una oportunitat per demostrar si ets o no un covard. Si tens el valor de provar un dels panellets que ha fet el teu nebot a la guarderia és que no té raó i ets la persona més valenta de la història.

LLEÓ

Has decidit complir un dels teus somnis i t’has apuntat a classes per aprendre a tocar un instrument. No t’enfonsis quan descobreixis que no tens cap sentit del ritme i una pèssima oïda musical. Juan Magán tampoc els té i no li ha anat pas malament.

VERGE

Fins ara has fet massa cas a la gent que t’envolta i els seus consells no t’han servit per res. És el moment de superar aquest problema i confiar les teves decisions a gent que realment t’escoltarà i t’ajudarà sense demanar res a canvi: demana consell a Forocoches o a YahooAnswers. Pels temes més complicats, sempre pots confiar en els tutorials de Youtube.

BALANÇA

Tothom t’acusa de ser un indecís i que mai tens res clar. Per sortir de dubtes si tots els balança sou així, farem un experiment rigorosament científic. Escollirem dos famosos balança a l’atzar i estudiarem el seu caràcter. Sergio Dalma és un d’ells. I tots estarem d’acord que mai ha dubtat que “Bailar pegados no es bailar”. Ara toca una famosa: Sonia Monroy és balança. I si alguna cosa ha tingut clara aquesta artista polifacètica és que sempre faria tot el possible per ser famosa. Demostrat que els balança no sou indecisos? Si! O no.

ESCORPÍ

Sempre has tingut un problema d’organització del temps. El vols aprofitar tant i fer tantes coses, que no acabes fent res. T’aconsellem que comencis a fer llistes amb tot el què has de fer. Quan més precís siguis i més coses apuntis, millor t’organitzaràs. Sigues estricte i no facis res que no estigui a la llista. Per exemple, si llegir aquest horòscop no estava a la llista, deixa’l de llegir immediatament. He dit que immediatament!! Per què el continues llegint? Amb aquesta actitud no faràs mai res de bo a la vida.

SAGITARI

Un company de feina amb el que no tens molta confiança t’ha demanat de fer un cafè. No saps què contestar, perquè no et queda clar quines són les seves intencions. És molt senzill. Si qui t’ha demanat de fer un cafè és una dona, és que vol lligar amb tu, home. En canvi, si és una dona vol parlar-te de la seva parella.

CAPRICORN

Els teus problemes amorosos s’han acabat. Podràs aconseguir fàcilment una relació. I tot gràcies al concepte que per fi s’està imposant: el poliamor. Una parella és una cosa passada de moda. Ara es porten relacions de 3 o 4 persones com a mínim. O sigui que només cal que vagis al parc i preguntis a totes aquelles parelles que vagin agafades de la mà si volen algú més a la seva relació per millorar-la i modernitzar-la. Si et diuen que no, queda’t tranquil. Els que tenen un problema són ells.

AQUARI

Prepara’t, perquè uns amics te’n faran una de grossa. Eren les últimes persones del món que pensaves que te la jugarien d’aquesta manera. Et preguntaràs què els has fet tu per a que ells et torturin així. Esperaràs que tot sigui una broma, però aquesta darrera esperança s’esvairà quan arribi un mail amb el següent assumpte: “Volem celebrar el nostre amor amb tu i per això et convidem a la nostra boda!”.

PEIXOS

Sempre li has donat molt valor a l’amistat. I trobes que cada cop et costa més quedar amb els teus amics. Recupera els antics i organitza una reunió 15 anys després, com els triunfitos. Serà divertit veure com els ha anat la vida. Qui dels teus amics seria el Bisbal perquè ha triomfat espectacularment. Qui és com la Rosa perquè continua igual de simpàtica. Mentre no arribis a la conclusió que tu series el Juan Camus del grup, tot anirà bé.

ENGLISH

One of the first things that you have to know about catalan people is that their favourite animal it’s the pig. They are crazy about this animal and because they love so much, they eat every fuckin part of the pig’s body. So, if a catalan person tell you, “I love so much”, be careful.