ÀRIES

21 març – 20 abril
El perfum dels àries és el sàndal. Et preguntaràs com es calcula això. Molt fàcil. Es van tancar cent rates àries a un laberint. Només van trobar la sortida quan se’ls col·locava una fulla de sàndal al final del laberint. Et deus preguntar com se sap si una rata és àries o cranc. I si no t’ho preguntes, felicita’t. Encara conserves una mica el senderi.

TAURE

21 abril – 20 maig
Aquest mes et trobaràs a la teva ex-parella. Això et remourà uns sentiments que fins ara creies oblidats. La veuràs i tornaràs a sentir eufòria, alegria, emoció, ganes de menjar-te el món… Això vol dir que et tornaràs a enamorar d’ella? Res més lluny de la realitat. Aquesta alegria que sentiràs és perquè, des que no està amb tu, ha perdut molt. S’ha deixat. Aprofita aquesta energia positiva i no et plantegis en cap moment si ella ha pensat el mateix.

BESSONS

21 maig – 20 juny
T’has desanimat perquè acabes de llegir que no trobaràs mai un pis de lloguer en aquesta ciutat. Abandona el somni d’anar a viure sol i posa un anunci que estàs buscant company de pis. Sigues obert i no posis gaire filtres. T’és igual si són homes, dones, estudiants, si tenen animal de companyia o no. Només tens una línia que no has de creuar mai, si vols portar una vida normal: prohibit conviure amb aquaris.

CRANC

21 juny – 22 juliol
Sabem que és molt difícil i que va contra la teva natura, però has de fer un esforç per neutralitzar el teu impuls que fa que no paris de criticar tothom a la feina. Fins ara no t’han enxampat, però ara corres un gran perill. I si no, fixa’t millor en el bigoti de la nova persona que han fitxat. És postís. Segurament estan gravant un d’aquells programes de televisió en el que el cap de l’empresa es disfressa per infiltrar-se entre els seus treballadors. Això, o és un psicòpata.

LLEÓ

23 juliol – 22 agost
Dorms malament. En aquesta època et costa molt llevar-te pel matí. Prova de baixar-te una aplicació d’aquestes que ajuden a regular el son. Es veu que et graven tota la nit i pots escoltar a l’endemà si has fet algun soroll. Quan repassis aquestes gravacions t’adonaràs que per culpa dels teus roncs, la gent del teu voltant deu dormir encara pitjor que tu. Això et reconforta.

VERGE

23 agost – 22 setembre
Sempre has cregut que les dones ho teniu més fàcil per arreglar-vos. Però s’acosten els dies més importants per tu de l’any i encara no tens solucionat el tema del teu look. Ells es deixen la barba llarga i ja són hipsters. Poden passejar tan tranquil·lament per Barcelona durant els dies del Primavera Sound i formar part de la tribu. Com diria la dita, per ser hipster i lluir s’ha de patir.

BALANÇA

23 setembre – 22 octubre
T’estàs plantejant demanar ajuda externa professional per superar el problema que no et deixa avançar. Estàs segur que el problema és a l’interior, però per més que ho intentis no trobes la solució. Entre altres coses perquè no tens ni idea ni de cotxes ni de mecànica. Fes el favor de portar el cotxe el taller. Si dius que vens de part nostra, no et faran descompte i segurament et cobraran de més perquè veuran que confies en qualsevol.

ESCORPÍ

23 octubre – 21 novembre
S’acosta l’estiu i continues sense parella. Et donem el consell definitiu. Compra’t un kit de volei platja i ves a muntar-lo a la sorra. Un cop el tinguis muntat fes com que estàs esperant els teus companys. Per dissimular ves entrenant tu sol. Al final, segur que algú que estigui tan sol i desesperat com tu et demanarà de jugar. I si no, com a mínim hauràs agafat una mica de color.

SAGITARI

22 novembre – 21 desembre
Estàs enganxat a aquests horòscops i no en tens prou amb el seu consell mensual. Necessitaries rebre la seva guia diàriament. Estaries disposat a pagar qualsevol preu perquè poguessis preguntar personalment tots aquells dubtes que t’avalen. Si és així, posa’t en contacte amb nosaltres. De manera gratuïta t’avançarem que els propers mesos tindràs problemes econòmics greus.

CAPRICORN

22 desembre – 19 gener
La gent no et fa tot el cas que creus que t’haurien de fer. Et veus a tu mateix amb una personalitat especialment dotada per al lideratge i amb un carisma inqüestionable. Te’n fas creus que la gent no ho sàpiga veure. Tranquil. Nosaltres et donarem dos proves absolutament objectives que això és així. Paz Vega i Val Kilmer són capricorn.

AQUARI

20 gener – 19 febrer
Els escorpins tenen molt mala idea dels aquari. Et sorgirà l’oportunitat de conèixer-ne un. Podries esforçar-te i encara que no et vingui de gust quedar amb ell. Ser simpàtic. Atent. Simular que per un cop, l’altra persona t’interessa. Això faria que aquest escorpí canviés d’idea i comencés a confiar en els aquari. Estaries fent un favor desinteressat a la resta de companys de signe. Has de tornar a llegir la darrera frase perquè hi ha dos paraules que no has entès: “favor” i “desinteressat”.

PEIXOS

20 gener – 20 març
La teva vida social cada cop t’angoixa més. Tens problemes de memòria i t’és impossible recordar el nom dels fills dels teus amics. De fet, no recordes ni quants en tenen, ni les edats o el sexe. Doncs oblida aquest sentiment de culpa que et bloqueja. Recordes el darrer joc de la play en el que has passat totes les pantalles? O del nom del darrer conte que has escrit en el taller d’escriptura que et vas apuntar? Potser ells creuen que el nom dels seus fills és més important que tot això. Tranquil. S’equivoquen.

GUIRI-SCOPE

The catalan people starts to see in a strange way. Suddenly, they are even less nice with you. They blame you for all theirs problems. Why? You act like always. Maybe, it’s because all the catalan people of the city have read a very good article, as always, in this newspaper.