Información práctica

La Carbonera és una llibreria del Poble-sec, amb la voluntat de construir des del barri i per al barri una comunitat lectora que creixi i que estimi la literatura, els llibres i la cultura.

Sobre La Carbonera

Som un projecte cooperatiu, on les sòcies entenem el treball i el projecte de manera compartida i cooperant, amb voluntat transformadora i fent nostra la idea d’economia social i solidària.


Entrevista

¿En qué barrio estás y por qué?
Ens trobareu al barri del Poble-sec, al bonic carrer Blai.

Deberíamos venir a visitaros cuando…
Entre setmana i el dissabte, però els horaris varien una mica de l’estiu a l’hivern i el millor sempre serà que entreu a Google Maps i els consulteu, allà els trobareu religiosament actualitzats.

¿Y qué deberían saber los que vienen por primera vez?
Que som un projecte cooperatiu, on les sòcies entenem el treball i el projecte de manera compartida i cooperant i amb voluntat transformadora. Que ens agrada fer coses i no parar mai, així que totes les propostes són benvingudes. I que ens agrada conèixer a tothom que entra per la porta, que aquí trobarà una mica de tot i que pregunti, hi som per això!

No hay otra shop en Barcelona que…
Sigui punk i encantadora a parts iguals com ho és La Carbonera.

El producto más barato en tu shop sale a…
1 euro. Tenim llibres de segona mà per a butxaques petites!

Y el más caro a…
155 euros, l’Avans del Poble-sec, un magnífic recull d’història del barri.

¿Qué es lo más raro que te han pedido?
Un veí acostuma a venir a demanar que li imprimim articles del diari que surten citats en llibres, que ell això d’Internet no ho controla. I ho fem.

Venga, confiesa. ¿Alguna vez te has enamorado de un/una cliente/clienta?
El que passa a La Carbonera es queda a La Carbonera.