Al juny, a Barcelona, sembla que només es pugui parlar de música electrònica. La culpa té un nom: Sónar, el festival que converteix la ciutat en capital dels sorollets i les maquinetes. Potser heu perdut l’esperança i creieu que aquest mes tot gira entorn a sintetitzadors, samplers i pistes de ball, però no és així, les guitarres segueixen aquí, irreductibles!

O sigui que no patiu, que hi ha de tot i per a tots els gustos. Que us agraden les veus intimistes i melancòliques? Doncs no us perdeu a la canadenca Julie Doiron a l’Heliogàbal (27 de juny). Que sou més descarats i us tornen bojos el rock dels ‘60, el rythm’n’blues i el punk? Al mateix bar, en Mark Sultan us farà desencaixar els ossos (10 de juny).

Encara voleu més canya? Doncs passeu pel Rocksound i flipeu amb el rock stoner de Dospiedras, que obriran pels americans The Midnight Ghost Train (24 de juny).

I si amb tot això encara no en teniu prou, només queda recomanar la festa del 25è aniversari del segell BCore, que no n’és una sinó quatre! Del 24 al 27 en diferents sales de la ciutat i amb noms de l’escuderia com No More Lies, el retorn dels The Unfinished Sympathy, Nueva Vulcano, Joan Colomo o Betunizer.