5’6% vol. · 23 IBUS · 33 cl · 3 €

Art Cervesers
Estem a octubre i naturalment ens fixarem en una cervesa Märzen, elaborada com el seu nom indica al març. Lògic, veritat? Paciència…

L’Orus, d’Art Cervesers, nascuda a Canovelles és una Lager d’estil Märzen, o també coneguda com a Oktoberfest. Aquestes cerveses, de forma tradicional, s’elaboraven el tercer mes de l’any, i es guardaven a bodegues i coves perquè es conservessin sense fer-se malbé durant l’estiu, fins a la celebració de la festa alemanya de l’Oktoberfest. Certament no és una festa molt nostrada, però la marca Barcelona, o altres poblacions de bona reputació, com Lloret, ja fa molts anys que s’encarreguen de reproduir-la.

Orus és una cervesa lleugera i refrescant, amb bona retenció d’espuma i lleugerament amarga, sabor en el que les maltes alemanyes agafen el protagonisme i que la dota del característic color daurat ataronjat d’una bona Oktoberfest. Així que ja ho sabeu, si no voleu anar fins a Munich a tastar l’original, a casa tenim una molt bona alternativa, i si no, sempre quedarà Mallorca, a S’Arenal celebren un festival homòleg on, de ben segur, no notareu la diferència.