Aviat s’inaugurarà la plaça de la Gardunya on conviuran l’ampliació de l’escola Massana, un edifici d’habitatges i la conversió del difunt Mercat de la Boqueria com a espai d’una variada oferta de restaurants per a turistes.

A finals del 2010 s’hi van instal·lar les primeres reixes que pretenien protegir els seus voltants de les delícies que les prostitutes procuraven als turistesEl nou projecte incorpora unes portes que tanquen el mercat, herència rebuda amb molta naturalitat. No fa massa anys que només es tancaven els passadissos amb unes gàbies que protegien les parades del vandalisme. A finals del 2010 s’hi van instal·lar les primeres reixes que pretenien protegir els seus voltants de les delícies que les prostitutes procuraven als turistes, eliminant aquest bordell improvisat i privant al ciutadà de campar lliurement per les porxades durant la nit.

Els governadors de la nostra ciutat ja s’han afanyat en trobar un nou emplaçament a aquesta activitat. Seduïts pel priapisme1 crònic de la torre a la plaça de les Glòries i engalipats per les metafòriques descripcions del seu arquitecte, Jean Nouvel (definint-la com “un guèiser que esclata la terra amb una pressió permanent”) han proposat a un grup hoteler la ubicació d’aquests afers en la seva coronació. L’emblemàtic edifici espera rebre la visita d’un milió i mig de turistes l’any i els inversors veuen amb bons ulls aquesta iniciativa, que és sens dubte una fantàstica notícia per a les prostitutes. Les autoritats esperen amb impaciència el projecte d’adaptació d’oficines en hotel, i ja han avançat que les plantes superiors disposaran de llits circulars.

Des de l’Ajuntament s’ha fet un comunicat anunciant que per fi s’ha fet justícia amb la voluntat de l’urbanista Idelfons Cerdà de convertir la plaça de les Glòries en el nou centre de la ciutat.

[divider]
[space height=”20″]

[gdl_icon type=”icon-asterisk” color=”#222″ size=”18px”] Priapisme

1. [s. XV; del ll. Priāpus, i aquest, del gr. Príapos, divinitat grega, símbol de l’instint sexual i la força generativa]

2. m PAT Erecció anormal i dolorosa del penis, sense cap desig sexual, que és simptomàtica d’una cistitis, d’una blennorràgia, d’una lesió dels centres nerviosos, etc.