Spotted en març

spotted-fracaso-webC/ Petrarca.
Clar que sí. Engegant projectes que respiren ganes, compromís, il·lusió. No BAR EL FRACASO, no. EL FRACASO BAR. El matís és important. La delegació de Disneyland a Horta.


spotted-superFerrocarrils de Sarrià.
Mini Supermercat, PREU NORMAL. “¿Y tú me preguntas qué es un disclaimer?” Quantes persones hauran vingut a reclamar uns preus ajustats al nom i dimensions del súper abans d’introduir PREU NORMAL al cartell?


spotted-diaC/ Marià Cubí.
És ètic treure pit així, diferenciant-se de la competència presumint de productes de luxe? Has science gone too far? / Potser tindria sentit en qualsevol altre establiment, a una consulta veterinària, per exemple, però a un supermercat?


 

 

 

More from Maria Rovira

Spotted en octubre

C/ d’Ivorra Horari de 10 à 14 i de 17 à 20...
Read More

1 Comment

  • Jó búzditás volt a mai napra a fennti történet , örvedtem neki , csak hajnalban mikor olvastam még nem nagyon láttam a megvalósitását . Itthon ülő programom volt mára , de az Urra biztam . Nálunk ma nagyon hideg és porozó volt , úgy délfelé lehetőségem volt segíteni vagy nem láncfűrészszel fát vágni, az időjárás ellenére segítettem.Miután elvégeztük az akinek segítettem megjegyezte, nem tudja hogy van de amig vágtuk a nap is kisütött , és valóbban így volt . Aztán délután váratlanul hozzánk jött egy ritka vendég, Isten szolgája , egy alázatos , szerény ember , hát persze hogy segítettem neki , öszinte öröm volt benne és bennem is . Így müködik a Szentlélek . Szép napom volt , köszönöm. online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.