Andana de Jaume I, L4
JO ̶A̶N̶I̶C̶. Enrere queden els dies en què l’artista amb necessitat d’estampar el seu ego en el mobiliari urbà destapava el retolador i hi traçava una versió malota del seu nom. Ara, per deixar marcat el territori, pots acomodar en els cartells de TMB i deixar-ho en un simple “Jo”. Growth hacking. ¡Qué alegría más alta: vivir en los pronombres!


Via Augusta, parvulari
“Hoy empiezan las clases de kidsfus”. Ahà. M’agrada pensar que la diversitat a les aules de l’upper consisteix a incloure figures mitològiques escandinaves. No surt enlloc, però un kidsfus és un follet silvestre vestit amb aglans que si no aplaques amb mantega et canvia la contrasenya del wifi de casa per una de complicadíssima.
Plaça de la Catedral
La fauna urbana, tan a prop i tan desapercebuda. M’agraden els dies de pluja: ens brinden l’oportunitat de veure croissants (croissant suculentus) al seu hàbitat natural; en aquest cas, està plàcidament a una jardinera, sobre dels trossets d’escorça. Com veieu no és un exemplar tímid, m’hi vaig poder acostar i dedicar-li una fotografia sense zoom.