teatre barcelona febrero / marzo

Comencem el mes pelats de fred però amb moltes ganes de passar-ho bé! És el mes de les disfresses, màscares i comparses. Tot està permès per tal d’oblidar les retallades, la crisis, i el fred. Sobretot és el mes ideal per gaudir del teatre perquè, a més de les propostes teatrals de Barcelona, als teatres, amb la calefacció, s’hi està fantàsticament bé. No us quedeu a casa!

 

Al Teatre Llantiol, per exemple, cada dimarts a les 20.30h, podeu gaudir de la segona temporada de l’espectacle Dálmatas interpretat per la Cia. Robinson Cecilio Internacional, quatre dones impressionants (ja sigui artística com físicament parlant, perquè no dir-ho…) que semblen tenir una vida del més normal. A mida que avança l’espectacle, però, descobrirem la doble vida que porten cadascuna d’elles. I parlant de falses aparences i enganys, no us podeu perdre l’estrena del que serà un dels espectacles de moda de la cartellera (com a mínim això espero!).

 

La Cia. Teartum estrena Sara i Eleonora de Carles Batlle al Centre Cívic Farinera del Clot el 24 de febrer a les 22h. Dues grans promeses artístiques, Laura Palmero i Laia Cubilles, que es posen a la pell de dues amigues i alhora actrius que acaben de mudar-se a viure juntes. Ens parlaran de conflictes i contradiccions tant en la vida professional com en l’amor.

 
I l’última recomanació de febrer per tal d’acabar calentets, calentets, és l’escenari obert que proposa l’Associació nunArt el proper 25 de febrer a les 21h, el tema és L’orgasme i segur que gaudireu molt, molt, molt… Per als artistes interessats, sapigueu que encara accepten propostes de qualsevol disciplina artística d’uns cinc minuts de durada, amb pocs requisits tècnics i cenyits a la temàtica proposada. Animeu-vos i gaudiu de L’orgasme!!

Written By
More from staff

Afrodisio Aguado

Dear Don Jeremy, Me han dicho que el orgasmo femenino es más...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.