teatre barcelona maig / juny

Veraneantes, el millor espectacle de teatre de 2011 als Premis Max, critica una Espanya en què les ànsies de poder estan per damunt de l’ètica i del respecte als electors… No us recorda al panorama actual? Jo veient com anem he decidit que si no emigro a un altre país és perquè tinc massa coses aquí que m’estimo, no sé vosaltres… Una d’elles és el teatre i ara més que mai aposto pel teatre de baix pressupost i si remou les entranyes molt millor. N’és un exemple The Lonesome West, de la Cia. “Ras Teatre”, una obra que després d’estrenar-se a una sala petita s’ha fet un forat merescut en la programació de Barcelona, i estarà al Versus Teatre fins juliol. Us la recomano fermament, us puc assegurar de primera mà que es tracta d’una obra extrema, cruel i realista com la vida, grans actors en la pell d’uns personatges patètics, addictes als baixos instints i aliens a tota lògica racional que fan sentir certa incomoditat.

 

Un altre tipus de personatges, més hilarants, són els de L’ànima de la nit, de Blanca Bardagil. Gràcies a l’èxit de públic, han aconseguit prorrogar a la Sala Flyhard fins el 14 de maig, és a dir, aprofiteu i no us la perdeu!! Les aventures de la Família Cardona us faran replantejar certs aspectes de les vostres relacions familiars…

 

I per últim, us recomano el nou festival de creació de Barcelona, Festival Neo. De tots els espectacles m’ha cridat l’atenció El cel dels tristos de “loscorderos.sc”, que es farà a la Sala Fabià Puigserver els dies 11, 12 i 13 de maig. Una obra que parla de què passa quan no es desitja ni s’espera res… Potser és la clau de la felicitat, no?

Written By
More from staff

Arroz Negro

Aleix Mora Erick, final del camino:// Explicarle este final a Ellen, precisamente...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.