teatre enero / febrero

Feliç any 2012! Segurament comencem l’any amb uns quilets de més, sí, però amb les piles recarregades d’energia i sobretot amb moltes ganes de teatre!! Per començar l’any amb bon peu us recomano un bar que vaig descobrir fa poc, El Pastís, al carrer Santa Mònica. Un bar bastant acollidor on, a banda de prendre una bona cervesa, podeu gaudir d’espectacles diversos, sobretot hi fan concerts, però el dilluns 30 de gener a les 21.30h faran el Poetry Party Slam, un recital de poesia ben diferent a tot allò que haguem pogut veure abans…

 

Un altre esdeveniment que no us podeu perdre és el que tindrà lloc a l’Almazen el dissabte 28 de gener a les 21h, l’International Open Mic. Amb el lema Sea breve por favor, torna el micròfon obert on artistes de diverses disciplines pugen a l’escenari per sorprendre’ns amb els seus gags de només 10 minuts; de fet, aquesta iniciativa està oberta al públic, només cal tenir algun número per presentar (ja sigui un monòleg, un playback o un truc de màgia), i atrevir-se a posar-se davant d’un públic!

 

I per últim parlaré de Rates (abans que la lluna caigui), un espectacle que actualment està a la sala Beckett, però que podreu veure gratis (prèvia reserva) a la Casa Elizalde el dijous 9 de febrer a les 20.30h. Aquest espectacle interpretat per la Cia. “DeLirio Teatre” reuneix a tres personatges una nit en la que el món s’acaba i tot sembla possible, fins i tot que la lluna caigui. Jo no me la perdré, no només perquè les interpretacions són extraordinàries, sinó perquè si és veritat que s’acaba el món aquest 2012, jo penso esprémer al màxim els 365 dies gaudint d’allò que més m’agrada… Ara, cadascú que faci el que vulgui!

Written By
More from staff

Historias amarillas

Uno de mis pasatiempos favoritos, a parte de no dar palo al...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.