El club Tiberi neix de la mà d’un grup de joves amants de la cuina decidits a redescobrir la gastronomia barcelonina. Tips de fugir de mals restaurants i de repetir fins l’avorriment el bons, decideixen crear una iniciativa que els permet conèixer la varietat culinària que la ciutat pot oferir des d’una nova perspectiva. Convençuts de que la cuina pertany al poble, els membres del club proposen àpats en petit comitè, sempre organitzats per un xef no professional i en espais ben variats.

El funcionament és ben senzill. Si tenim ganes de cuinar, pensarem un menú temàtic i obrirem les portes de casa nostra als (encara desconeguts) convidats. En alguna altra ocasió, potser serem nosaltres qui gaudirem d’una vetllada encantadora celebrada dins una galeria d’art, un terrat barceloní o el menjador del nostre amfitrió. Aquest sempre té potestat per a decidir què, com, on i el preu de l’àpat. Els assistents, això sí, seran sempre una sorpresa.

Tiberi gestiona les propostes dels seus a través d’Instagram [@tiberi.club] i del correu electrònic: tengohambre@tibericlub.com.