spotted-barcelonitisC/ Princesa. -itis. Forma sufixada que prové del grec -îtis “inflamació”, utilitzada en la formació de mots mèdics per a designar una malaltia inflamatòria. Ex.: artritis, faringitis, BARCELONITIS. Una botiga de roba que traspua per tots els porus la idea de PATOLOGIA, des del nom fins al logo d’inspiració microscòpica i bacteriana. Focus d’infecció autodeclarat al principi del carrer Princesa.


visto1 C/ Sant Pere més Baix. Les associacions d’educació en el lleure pateixen manca d’espais i els bars pateixen manca de menors. Solució? Compartir local i adéu. Alegres cançons de taverna amenitzades per una guitarra de monitor, tapes de llibret fred i birra rajant alegrement de la cantimplora. La unió fa la força.

visto2C/ dels Banys Nous. Dins del cartell “LOVE, A New Concept Of Erotica” hi trobem un missatge molt clar: “STOP BCN”. I de regal, un insult més o menys subliminal: “Lelo”.


visto3Passatge d’Amadeu Bagués. Accessorries. Hehe. Accessorries.


visto4Una fotonovel·la d’una sola vinyeta al carrer de Manresa. Un dia plujós. La nostra figura protagonista malda amb el seu paraigua trencat. Farta, decideix consumir un paquet dels pastissets clarament radioactius Pantera Rosa. La ingesta química li proporciona la impermeabilitat que necessita per arribar a casa, i entafora a la paperera el plàstic de l’embolcall i el ja-no-necessari embalum embarnillat.


visto5C/ de la Boqueria. Un barroc anunci de “Se Precisa Tatuador”. I bona vista per llegir-lo. L’única feina per la qual no mentiria al currículum. Per a aquesta i per a cap relacionada amb la neurocirurgia.


visto6 Parada de metro Liceu. Götter-Dämmerung, El capvespre dels déus, de Wagner. La fotografia del cartell s’inspira en el moment que se m’escapa el NitBus a Gràcia i baixo caminant pel P. de Sant Joan.


visto6bC/ dels Mercaders. Peluquería. Corte tropical. I un 93 isolat. Truca al número que vulguis. Fes altres coses i espera una estona: començaràs a sentir, llunyà, l’alegre xiuxiueig de les maraques.


visto7C/ de Mascaró. Cordelería ‘Los Quince’. La meva fe en la humanitat (normalment en coma induït) es recobra una miqueta en veure que un establiment dedicat exclusivament a vendre cordills aguanta. Ni estudis de mercat ni hòsties. Cordills.


visto8C/ Comte Borrell. Que un negoci aparentment insuls (persianes) no et tregui l’oportunitat de tirar d’un nom festiu, heart-warming, i totalment perquè sí.


visto10C/ Princesa. L’autobús 39 passa tan poc sovint per davant del que era el Lauren, Horta (i ara és un Condis), que un Toyota 4×4 fa funció de suport. (Bé, només estava aparcat allà, però no ho veig gens mala idea.)