Información práctica

Coworking Nau Bostik, un espai de treball creatiu pensat per a professionals de la cultura, l’art i l’àmbit social.

Sobre Coworking Nau Bostik

Enfilat a la segona planta de Nau Bostik, un antic espai industrial transformat en centre cultural autogestionat amb una forta relació al barri de la Sagrera, disposaràs de totes les comoditats d’un espai de treball polivalent. 

Sales de reunions, despatxos amb opcions d’emmagatzematge, zones de chill-out, una terrassa amb vistes… un espai complet per dur a terme els teus projectes, amb instal·lacions diàfanes capaces d’albergar tota mena d’esdeveniments i formats on podràs treballar i créixer en comunitat.

Entrevista

Des de…
2021

A quin barri estàs i per què?
La Sagrera – El coworking està ubicat a la segona planta de la Nau Bostik, un antic espai industrial transformat en centre cultural multidisciplinari i autogestionat, amb una forta relació amb el barri de La Sagrera. El nostre espai té vistes al barri i llueix el llegat industrial local reinterpretat.

Què haurien de saber els que entren per primera vegada?
Triant el nostre espai de treball, t’envoltes d’altres professionals de l’àmbit cultural i artístic, amb qui crear noves sinergies, col·laboracions i intercanvis, augmentar la xarxa de network i impulsar la teva feina. Més que impulsar un espai, pretenem fomentar una manera d’estar, treballar i créixer en comunitat. Connectant gent, creativitat i art en un ambient autèntic.

Si el teu coworking fos una ciutat, quina seria?
Barcelona: diversa, creativa, inconformista.

De quin color són les parets?
Molt blanques perquè puguis projectar-t’hi.

Què faríeu amb 100.000 euros?
Un programa d’incubació de projectes artístics i socials.

Anomena els teus negocis barcelonins preferits:
BCN Més & B-Murals.

Descriu el vostre espai com si fossis un poeta…
Portes hores treballant asseguda, la mirada clavada a la pantalla. Aixeques el cap i a l’instant la teva mirada es perd a les vistes del barri: les muntanyes de Vallensana per una banda, la torre Agbar per l’altra. Amb dues passes més surts a la terrassa. Domines a la Sagrera, les seves obres, el passat industrial.

Què feu per la sostenibilitat/medi ambient?
De moment fem servir càpsules de cafè compostables, reciclem i minimitzem les impressions. Esperem poder fer més en un futur: instal·lació de fonts d’aigua, ús de cafè de comerç sostenible i potser aprofitar la nostra terrassa per implementar una zona de biodiversitat urbana.