Dotze metres d’alçada té l’impressionant arbre de Nadal del business park més icònic de la nostra ciutat.

Si vols gaudir d’un dia nadalenc memorable sense haver d’agafar un avió a Lapònia, puja a la línia verda fins Drassanes i apropa’t al World Trade Center Barcelona, una finestra al Mediterrani de 130 mil metres quadrats.

Com pots comprovar, espai per passejar no te’n faltarà. I, per immortalitzar la jornada, t’ofereixen un punt fotogràfic on crear la teva postal nadalenca i fer enveja a tots els familiars i amics que s’ho hagin perdut. Nosaltres et recomanem que passis a visitar el WTCB dissabte 17 de desembre, que és quan celebren el Family Day i ve carregat d’activitats gratuïtes (si vas en cotxe, pàrquing inclòs, poca broma que ja sabem el que costa aparcar a BCN):

Programa 17/12 • Family Day

Matí i tarda, d’11 a 18 h, xocolatada popular amb melindros per petits i grans, concert nadalenc i visita del Pare Noel per entregar-li la carta, pinta cares, degustació de vermut o de cotó de sucre (o tots dos junts), concerts nadalencs i més de 300 metres quadrats de jocs de fusta per entretenir la canalla amb La Xarranca, empresa referent en animació infantil sostenible i de qualitat.

A l’hora de dinar, pausa per assaborir l’oferta gastronòmica amb vistes precioses de la cafeteria Eat, del restaurant GreenVita i de la pastisseria vegana de Buttercup Bcn.